Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Telefon inställningar

Fick en ny smart telefon till jul, då abonnemanget kom igång så skicka DNA ett sms med lösenord och efter en stund kom det förfrågan om jag vill ta emot telefon inställningar från okänd utgivare, då jag inte hunnit se meddelandet så råkade jag trycka avbryta. nu undrar jag hur man får DNA att skicka dem på nytt?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.