Telefonproblem

Köpte ny telefon via er för ca. 1 månad sedan. Nästan direkt började den ha problem med att ljudet inte matchar videor varken på youtube, egna videor, netflix mm., alltså att ljudet är 1-2 sekunder före bilden. Har inte hela tiden detta problem, men kommer ca 3 ggr. i veckan, oftast hjälper det med att jag startar om telefonen, men vill ha detta fixat helt.
Madeleine Dahlbacka

Kommentarer

  • Hej Madeleine!

    Är det problem med ljud-bild förhållandet enbart när du har hörlurar eller bluetooth högtalare / soundbar kopplade till telefonen ( då kan fördröjning förekomma, om annan apparat är kopplad till telefonen) eller är det problem även då ljudet uppspelas direkt från telefonens högtalare?

    Om problemet fortsätter , vänligen gör speedtest för ditt abonnemang på adressen dna.fi/nopeustesti, kontrollera om ljudproblemet förekommer enbart på din hemadress eller även på andra platser ( så att vi får reda ut om problemet är relaterat till din egen basstation/din internet eller telefonen. Om problemet förekommer överallt oberoende av address, så kan du gå till närmaste DNA Kauppa butik och fråga om saken, ifall detta eventuellt är ett telefonservice ärende. Finns det andra ljudproblem med telefonen eller enbart detta? Ifall din internet är långsam i speedtestet, vänligen kontakta DNA Kundtjänst på nummer 044 144 044 eller via epost palvelu@dna.fi och sätt där med dina kunduppgifter.  Här på detta publika online- forum kan vi tyvärr ej kontrollera ditt abonnemang.
    DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.