DNA TV

Med DNA TV kan du se på dina favoritprogram via en smarttelefon, en tablett, en dator eller via din DNA TV Hubi. DNA TV fungerar nu även inom hela EU!

För mobilapparater har vi en egen DNA TV applikation som du kan ladda ner från Google Playstore eller Appstore. Om du vill titta på DNA TV via en webbläsare, så kan du logga in via adressen: http://tv.dna.fi.

Med DNA TV (3,50€/månad) kan du se många gratiskanaler i direktsändning inom Finland. När du väljer DNA TV med inspelning (6,90€/månad), så kan du även spela in program från gratiskanalerna (YLE1, YLE2, Yle Teema & Fem, MTV3, Sub, Nelonen, JIM, Liv, Ava, Fox, 5, 6, TLC, Frii, National Geographic, Hero) upp till 4000h (sparas i hela två år!) och se på programmen när det passar dig!

Obs! När du har ett DNA telefon- eller internetabonnemang, får du DNA TV med inspelning för -50% (normalpris 6,90€/mån).

När du dessutom har köpt ett betal-TV kanalpaket via DNA, kan du även via DNA TV se alla dina betal-TV kanaler i direktsänding (t.ex C More MAX, Discovery Channel eller Viasat Film Hits) + tillhörande film- eller sportprogrambibliotek!

Lista över gratiskanaler i direktsändning, vilka kanaler du kan spela in samt betalkanaler hittar du här: https://kauppa4.dna.fi/dnatv/kanavat .

DNA TV Hubi - all underhållning i samma paket!

Som ett bättre alternativ till det tradtionella betalTV-kortet (mer om detta här under), så har DNA utvecklat en egen Android-baserad smart-digibox: DNA TV Hubi. DNA TV Hubi kombinerar egenskaperna av en digibox och en smart-TV och ersätter helt behovet för en kortläsare/digibox och TV-kort.

Betal-TV-kanalerna syns direkt via IPTV (internet) och via ditt vanliga antenn- eller kabelnätverk. Detta innebär att du även kan se t.ex. Sveriges kanaler (DNA Norra-kanalpaketet) fastän du ej har kabel! Du kan även direkt spela upp sportinnehåll, filmer eller serier från de programbibliotek du beställt. DNA TV Hubi inkluderar nu även ett eget gratis filmbibliotek på ca 200 filmer.

Du kan även ladda ner TV-appar (ex. Netflix, Katsomo, YLE Areena, Ruutu) samt spel- eller musikappar direkt till din DNA TV Hubi. DNA TV Hubin har även en inbyggd chromecast ifall du vill spegla (cast) din chrome webbläsare till TV:n från t.ex. din mobil eller dator.

Läs mera om våra DNA TV Hubi-erbjudanden här: https://www.dna.fi/dnatv

TV-kort
Om du ej har en DNA TV Hubi, ingår i DNA TV-tjänsten även ett TV-kort. Med TV-kortet kan du se HD-kanaler (kräver även Cable/Antenna Ready HD-apparat), månadens kanal (https://www.dna.fi/kuukaudenkanava) samt månadens match.

För att se betalkanalerna via TV:n, behöver du en digibox (med inbyggd kortläsare) eller en kortläsare (modul) som kopplas till TV:n. Kom ihåg att meddela oss kortläsarens eller digiboxens Chip/CAM-ID kod så att ditt TV-kort kan parkopplas med din kortläsare!

Ibruktagning av DNA TV:
När du har beställt DNA TV, kan du ladda ner DNA TV-applikationen till din telefon/surfplatta eller använda tjänsten via webbadressen https://tv.dna.fi

Beroende på om du använder finska eller engelska startsidan, klicka på "Activate the service" eller "Aktivoi tuote". Sedan fyll i din DNA TV användarnamn (din epost) och hitta på ett eget lösenord (minst 6 tecken långt). Repetera lösenordet en gång till och klicka på "Activate account" eller "Aktivoi tunnus". Du kan nu logga in med din epost och ditt nya lösenord.

Navigera dig genom direktsändningar, mina inspelningar, programguiden och programbiblioteken genom att klicka på symbolen med tre raderna i vänstra högra hörnet.

Programbibliotek i DNA TV:

- C More
- Viaplay
- Cirkus (även möjligt med DNA Mix 8 eller 12-kanalpaket, ersätter två kanalplatser)

*PIN-koden för programbiblioteken hittar du via självbetjäningsportalen Minun Palveluni: www.dna.fi/minunpalveluni.

(uppdaterat 28.8.2019)