Uppdatering av kabel-tv-nätet.

Fick en link, https://www.dna.fi/uppdatering-av-kabel-tv-nate... , som säger att kabel-TV nätet uppdateras, vilket är bra. I linken hänvisas till en tidtabell 'nedan', men den tabellen saknas! Var kan man hitta i.fr.v. tidtabell?

Kommentarer

• Hej Stig-Erik!

Tyvärr tycks den inte vara med på den svenska sidan men tabellen kan också ses här:

https://www.dna.fi/kaapeli-tv-muutos

Mvh,

• Ok, tack det var bra.
    Tyvärr saknas Turku / Åbo i tabellen.
    När månne det sker för Åbos del? Eller har det kanske redan skett?

• Tidtabellen uppdateras vartefter att planerna fastslås; just nu har vi ingen mer information att ge om när det sker för Åbos del.

• Hej!
    Har haft TV på reparation då den slutade fungera. Kan koppla in program men hittar inte Sverige TV 4 vilket vi hade tidigare.

SVT 1 , 2 , 3 fungerar

Vad gör jag ?

• Hej Lennart!

Har ni gjort en kanalsökning?

Ifall inte tryck på Meny knappen på fjärkontrollen och gå in på inställningar, där ska det stå Automatisk kanalsökning, efter det är gjort kolla ifall kanalen fungerar.

Mvh,

• Juuso!

Tack för hjälpen. Det fungerar nu!

Lennart