Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utsännings störningar

Hej, vi har klagat redan tidigare och svaret blev från någon av era utsänningsexperter på sateliter som försvinner? vid vissa tider?
Fakta, jim , sportkanaler mm ger oss först en sprakande påminnelse om att snart bryts kontakten. Så sker det efter en stund kommer det i rutan INGEN SIGNAL! Det är bara och vänta kanske efter en kvart eller en timme syns kanalen igen. Vi är inte de ända som blir drabbade av detta. Ingenting händer ingen tar hänsyn till problemet alla sakkunniga har en förklarning men inge tar itu med problemet. Det måste ju finnas en förklarning, varför betala för någonting man inte kan åtnjuta? Har ni en vettig förklarning samt hur åtgärdar ni problemet?

Kommentarer

 • Hej Guy!

  Det är tråkigt att höra om dessa problem. Så ska det ju förstås inte vara. För att kunna reda ut vad de beror på, vänligen kontakta oss på 044 144 044 eller dnawelho(at)dna.fi.

 • Som jag redan nämnde så har vi varit i kontakt med era sk sakkunniga.
  Jag begriper inte varför vi igen skall vara i kontakt med dem? Räcker det inte med att vi nu meddelar att vi i Västerskog samt vad vi har hört av vänner även i Immersby (Sibbo) har samma bekymmer. Kunde det inte vara själ att ni börjar undersöka saken utan att kunden stup i ett måste taga kontakt med er. Nu vet du DNA Emma kundrådgivare vad vi har reklamerat över. Gör något istället och be inte kunden kontakta er stup i ett vi har ju redan kontaktat er många gånger. Senast NU!
  Hälsningar från kunder som är förvånade över hur reklamationer sköts om, vi kan säga inte alls!
  Guy Lönnberg
  Synnöve Lindholm

 • Orsaken till att jag bad er kontakta kundtjänsten direkt, är att det här är ett publikt forum. Här besvarar vi mer allmänna frågor, men vi kan inte specifikt kontrollera enskilda fall utan mer detaljer. Vi har inget allmänt fel i nätverket i området, så vi önskar att ni kontaktar oss just för att vi ska kunna sköta ärendet.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.