Var är den svenskspråkiga versionen på dna.fi sidorna?

Jag hittar inget ställe på dna.fi sidorna för att byta till svenska.
Var kan man göra det?

dna.fi hemsidan ser man skrytigt att "Meillä on tingitty vain hinnoista".
Om ni inte har svenskspråkiga websidor så har ni tydligen också prutat på de svenskspråkigas support.

För övrigt har ni ett skrivfel på https://tuki.dna.fi/org/dna-se/ ; "Ala" i stället för "Alla":

Kommentarer

• Hej Bengt,

Längst ner på sidan dna.fi finns alternativ för språkval, adressen är https://www.dna.fi/se. På sidan finns just nu bland annat kontaktuppgifter, priser och villkor.

Mvh.,
  • Språkinställningarna längst ner på sidan?
    Det är ju helt motsatt till var alla andra brukar ha språkinställningarna, dvs uppe till höger.

Är språkinställningarna månne satta dit ner för att användarna ska ha möjligast svårt att hitta dem så att DNA sen kan "påstå" att ingen använder svenska (eller engelska) nätsidorna och sålunda kan ta bort dem som onödiga?

Vänligen flytta språkinställningarna till höger upp som alla andra.

Hemsidan är heller inte helt svensk, där har finska språket smygit sig med, se bild nedan.

Dessutom är bara några få sidor på svenska, då man klickar sig vidare hamnar man nästan direkt på finska sidor.

• Hej Bengt,

DNA:s svenska och engelska sidor innehåller som sagt inte all information och alla funktioner som de finska sidorna. De svenska och engelska sidorna förbättras dock hela tiden.

Mvh.,

• Det gör dom säkert.
    Lika säkert som att 4G hastigheterna förbättras hela tiden.
    Dvs inte alls; de bara försämras.