Var ser man hur länge abonnemanget är i kraft

Jag har nu ett abonnemang som kostar 19,80 men det framkommer ingenstans på fakturan hur länge det är i kraft. Be mig inte gå in på någon egen sida för det kan jag inte

Kommentarer

• Hej Peter

du borde kunna se denna info på sidan 2 i din senaste faktura, hur länge abonnemangets tidsbundenhet är i kraft.

Ifall du av någon anledning inte hittar det i fakturan, kan du också kontakta kundtjänsten 044 144 044 för att få mera info, eller om man har egna internetbankkoder kan man gå in på www.dna.fi/minunpalveluni efter att man först skapat användarnamn och lösenord genom att välja "Luo Tunnus" på denna sida.