Varför kan jag inte skicka mms?

Hej !
Jag har DNA Super Prepaid 4G. Jag kan både ringa, ta emot samtal och skicka o ta emot sms. Har försökt skicka mms med telefonen men den skickar inte! Det står att den skickar men den gör inte det. Efteråt står de som skickade, har ni några tips? Vad är felet?

Kommentarer

• Hej Heidi,

Problemet kan vara med telefonens MMS-inställningar. I MMS-inställningarna borde det stå:

Namn: DNA MMS
    APN: mms
    Startsida/MMSC(URL): http://mmsc.dna.fi
    MMSC-proxy: 10.1.1.2
    Port: 8080
    MCC: 244
    MNC: 12
    APN-typ: mms
    IP-typ: IPv4

Alternativt kan du skicka ASETUKSET till 14000 för att få inställningarna som meddelande till din telefon.