Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför syns inte sveriges hd?

Varför syns inte sveriges hd? Bytte kort igår men ingen förbättring.eftersom sveriges vanliga kanaler tas bort här i Björneborg snart, behövs HD

Kommentarer

 • Hej Sven-Håkan,

  för att HD kanalerna skall synas behöver du också ha en kortläsare eller en digibox som är HD ready. Vi behöver också ha kortläsarens eller digiboxens chip id för att parkoppla dom med tv-kortet. 
  Vänligen kontakta vår kundtjänst på nr 044 144 044 så kan vi hjälpa dig bättre.

  DNA Heidi Kundrådgivare
 • Det har jag haft i många år,alltså kortläsare i tv. I den ena tv där jag bara har vanliga kanaler + sverige funkar allt bra! I den andra Tv,n finns vanliga kanaler plus sverige plus discovery och andra . Där syns INTE sveriges tv hd, därför bytte jag kort på dna i går. Ingen förbättring!
 • Hej Sven-Håkan,

  vänligen kontrollera på denna sida https://www.testatutlaitteet.fi/ om dina TV apparater finns med på denna sida, här framgår om dina TV-modeller är kompatibla med CI+ kortläsare.

  För att du ska kunna se HD kanaler även med din andra TV behöver du alltså HD TV samt en CI+ kortläsare (har du t.ex gammal Conax kortläsare där det ej syns CAS ID så lyckas inte länkning)

  Om du har bytt TV kort kanske parkopplingen av det nya kortet och kortläsaren ej ännu är gjord? Vänligen kontakta kundtjänsten tel. 044 144 044 och kontrollera innan dess numren för båda TV korten och båda CI+ kortläsarnas CAS ID / CHIP ID nummer så att parkopplingarna och numren kan kontrolleras och så att det kan sändas nya signaler/rättigheter för TV-korten. Ärendet ska säkert då klarna!

  DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.