Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför två månadsräkningar?

Jag får två räkningar per månad, den ena Mokkula 12.90. Den andra Dna Veppi. Mokkulan använder jag alla dagar, men Veppi, vad använder jag det till?

Kommentarer

  • Hej Helena!

    DNA Veppi är namnet på en av våra internetanslutningar. Utan att ha kontrollerat dina kunduppgifter är det förstås svårt att säkert säga vad vi fakturerar för, men troligen är det så att du får en räkning för abonnemanget och en skild räkning för själva mokkulaapparaten. Avbetalningskontrakten för apparater görs nuförtiden vanligen så att det kommer en skild faktura för den, för att kunden själv ska kunna betala av på den i egen takt. Man kan förstås betala enligt räkningarna som kommer, om man så vill, men det är också möjligt att betala större summor med samma referensnummer (referensnumret för dessa är samma varje månad) och på så sätt avkorta avtalstiden. Eftersom mokkulans månadsavgift vanligen är ganska liten kan den fakturan gälla flera månader. Tiden och antalet månadsavgifter specificeras på sidan två av fakturan.

    Om det här inte verkar passa in på just dina räkningar, vänligen kontakta kundtjänsten på 044 144 044 eller palvelu(at)dna.fi, så kan vi kontrollera situationen.

  • Tack för svaret. Nu vet jag. Helena

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.