wifi plug

Hej.
Jag vill distribuera wifi med plug som man trycker in i 220V-uttaget.
Vi har två hus och husen har var sin elcentral.
När jag pluggar in min nya wifi-plug i det andra huset så funkar det inte
därför att, enligt säljaren på Kjell.com, 220V matningarna har olika noll-ledare.
Hur kan jag komma runt detta?
Avståndet är 15 m mellan husen.
Med den Huawei-router jag har får jag mycket svag signal till andra huset.
Skulle ändå vilja slippa ha en egen router med eget abonnemang i det andra huset som jag har löst det just nu.

Kommentarer

• Hej, detta kan vår kundtjänst tyvärr inte hjälpa dig med eftersom vi inte erbjuder eller har erfarenhet av dylika produkter. Hoppas någon annan kund här kan svara, men troligtvis får du snabbare svar på t.ex. ett mer allmänt teknikforum.