WLAN-Mokkula och öppna portar för egen webserver

Hej,

Har en WLAN-mokkula MF920V, och för tillfället ett prepaid abonemang.
Finns det möjlighet med detta abonnemang, eller annan typ av abonnemang, att via "port forwarding" komma åt en egen server på LAN-sidan?

Finns det någon öppen port för detta eller är alla blockerade?

Kommentarer

• Hej Andreas,

Via https://www.dna.fi/tuki-netti sidan hittar du information om portarna under IP-osoitteet ja sallitut portit. Denna sida finns tyvärr endast på finska. APN för dataprepaid är prepaid.dna.fi.

MF920V är en "basic" mokkula, d.v.s. det är inte möjligt att ändra på så många inställningar, vi brukar rekommendera t.ex. DNA Kotimokkula för mera avancerad användning. Det är dock möjligt att ändra mokkulan till bryggande läge.